Sign In

Sign In

Tufte Gård Møte & Konferanse, Unike Perler

Tufteveien 5, 3180 Nykirke

På Tufte Gård er det mulighet for konferanser, bryllup, foredrag og selskaper i vakre og inspirerende omgivelser. Nydelige lokaler med god atmosfære og utsikt over eng og skog står klare, og vil gi en perfekt ramme for deres arrangement. Vi serverer mat, drikke, tilbyr vår populære aktivitetspakke i skogen, underholdning utover kvelden og skreddersyr deres dag. Styrk samholdet og lattermusklene, med frisk luft og litt halm i skoa – på Tufte Gård!

For oss er det viktig å ta vare på kulturen og vi deler den med dere. Tufte gård er en 350 år gammel gård beliggende utenfor Horten. Det har alltid vært mye dyr på gården, og driften har vært forskjellig gjennom alle disse årene. Fra gammelt av var en av driftsvirket å skjære ut isblokker fra Borrevannet, mens dagens drift er korn og ved og arrangementer.

Foredrag

Olaf holder inspirerende foredrag rundt temaene motivasjon, sette seg mål, jobbe som et lag, lederskap, og at ingen er god alene. Med sin kunnskap, erfaring og artig snert får han til god dialog med sitt publikum. (60 – 90 min)

Hør Ainas egen historie om hvordan det er å leve med en toppidrettsutøver. Hun holder 2 foredrag; “Bra dame” tar for seg den berømte “veggen», hvorfor og veien videre. ”Langt fra fotballfrue» tar for seg noen punkter i Olaf sitt foredrag og speiler det til Ainas syn og deres felles verdier. (60 – 90 min)

Kapasitet

Låven
Flott kurs- og konferanselokale med plass til 80 personer med nyeste teknisk utstyr og god atmosfære i en vakker ombygd låvebygning.

Dobbel Lavvo
Vi har satt sammen to lavvoer og bygget takbro imellom. Denne kan romme ca 180 mennesker, men er man færre så kan vi dele av og bare bruke en lavvo. Vi har bord, benker, stoler og reinskinn. I tillegg har vi scene, musikkanlegg, projektor og skjerm, mikrofon, bar med alle rettigheter og toalettanlegg også tilrettelagt for rullestolbrukere. Vi skreddersyr opplegg for dere. Her kan man ha firmasamlinger, avslutninger, kick-off, konfirmasjon, bryllup, store selskaper, julebord, sommerfest m.m.

Stabburet
Rommer ca 15 personer. Dette har også blitt et lite stykke Tufte historie. I alle bodene finnes medaljer og andre viktige ting fra OL og konkurranser Olaf har vært med i. I andre etasje er det langbord og mulighet for projektor, i første etasje er det 3 båser med bord og benk i hver.  Sjarm med gårds-produsert sitteunderlag og tovede tøfler med tøffel-tvang. Her kan man kombinere fag og hygge. Vi skreddersyr opplegg for dere.

Fasiliteter

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 160
Handikapvennlig Ja
Møterom 2
Grupperom 2

Kapasitet