Sign In

Sign In

Rjukan Admini Hotel Møte & Konferanse, Unike Perler

Sølvvoldveien 3, 3660 Rjukan

Er du på utkikk etter et sted å holde kick off, ledersamlinger, avdelingsmøter eller kurs, kan Rjukan Admini være stedet for deg.

Rjukan Admini ble reist av Hydros grunnlegger Sam Eyde i 1908 – og var frem til 2015 utelukkende brukt av Hydro til styremøter og ramme ved fine og viktige besøk.
I dag kan du som gjest, få oppleve dette historiske hus i sentrum av Verdensarvsbyen Rjukan.

Rjukan Admini Hotel ligger knappe to og en halv time fra Oslo og kun en time fra Kongsberg. Beliggende på en liten høyde i idylliske Rjukan og omgitt av mektig natur og kultur er Rjukan Admini Hotel stedet for de gode og inspirerende diskusjonene.

I denne bygningen har det vært spenstige og kreative forretningssamtaler i over 100 år. Her ble oppbyggingen av industrieventyret på Rjukan planlagt. Norsk Hydros representasjonsbolig har huset mange prominente gjester opp igjennom tidene. Sam Eydes visjoner sitter i veggene, og vi er sikre på at hans store tanker og pågangsmot smitter over på dere også.

Noen ganger har man behov for å jobbe uforstyrret med sin ledergruppe. På Rjukan Admini Hotel har dere muligheten til det. Her kan dere leie hele det lille, eksklusive hotellet og disponere det alene, selvsagt med hotellets vertskap tilstede.

Dere får tilgang til husets 18 unike soverom – smakfullt innredet med utsøkt blanding av stilmøbler og moderne komfort, peisestue, dagligstue, spisesal og møterom. Som de eneste gjestene får dere full fokus fra vertskapet. De vil gjøre sitt ytterste for at dere får et effektivt og godt opphold og når målsettingen med samlingen.

 

Kapasitet

Totalt 35 sengeplasser fordelt på 18 rom.

Møterommet: 2-16 personer
(Stuen kan benyttes som møterom til opp mot 30 personer.)

Rjukan Admini Hotel er tilgjengelig både for dagsmøter og møter med overnatting.

Fasiliteter

Video

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 60
Rom 18
Spiseplasser 60
Handikapvennlig Nej
Møterom 1

Kapasitet

Maks pers ved runde bord 60