Sign In

Sign In

Plus Arena Møte & Konferanse

Strandgata 19, 0152 Oslo

Se på oss som en forlengelse av hva du ønsker å oppnå

Uansett om dere er 10 eller 100 personer, vil Plus Arena skape en uformell og profesjonell ramme på det du ønsker å gjøre hos oss. Vi har hatt brainstorming og prioriteringsmøter. Kickoffs og lanseringer. Presentasjonskurs og bedriftspresentasjoner. Konserter, Teatersport og TV-sport. Og mye mer. Kom gjerne på en kopp kaffe og en prat, og sjekk ut lokalene våre sammen med Alice – vår ”House Mama».

Kapasitet

Plus Arena er delt i to: Loungen og Studioet/Klasserommet

1. etasje – Lounge og Eventlokale
Selve hjertet i rommet er scenen og videoveggen fra LG (3,6m x 2,1m) som spiller på lag med et profesjonelt AV-anlegg fra Mackie og en mikser dere kan koble dere på med det dere ønsker av lydkilder. Her kan du holde presentasjoner, vise film, holde konsert eller invitere med ditt publikum på kahoot. Lokalet rommer ca 40 personer sittende og ca 80 personer stående før det blir over gjennomsnittlig trivelig. Vi stiller også med piano, gitar og to mikrofoner til «plug and play» intimkonserter.
Vi har bardisk, kjøleskap og proff Nespressomaskin med steamer, men dessverre ikke noe kjøkken – så all mat må nennsomt prepareres før den tas inn og inntas hos oss.
2. etasje – Studio/Klasserom
Dette er vårt flerbruksrom der vi har hatt mangfoldige kurs og prosesser, i tillegg til at det huserer en del av vårt tekniske utstyr med et produksjonshjørne som gjør rommet ypperlig til studio for streaming av alt fra mindre foredrag og webinarer til podcaster, lanseringer og større sendinger. Rommet har 82 tommers storskjerm, surroundlyd, flipover og 6m2 med tavleplass – samt 24 stoler og 12 konferansebord.
Det fine med begge rommene er at de utfyller hverandre. Vil du ha frokostmøte nede, så servér gjerne frokosten oppe. Har du kurs oppe, så innta lunchen/pausene nede. Vi leier aldri ut rommene til ulike aktører samtidig.
Det er også viktig for oss å fortelle at vi ikke har bevilling i lokalene – så alle arrangementer er å regne som lukkede – om du ønsker å servere alkohol til gjestene.

Fasiliteter

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 80
Handikapvennlig Nej
Møterom 2

Kapasitet

Maks pers skoleoppsett 18
Maks. pers. i U-bord 24
Maks pers ved runde bord 32
Maks pers ved stående reception 80