Sign In

Sign In

Naustholmen Møte & Konferanse, Unike Perler

Naustholmen, 8283 Leinesfjord

Naustholmen er et godt egnet sted for ledermøter, styremøter, avdelingsmøter, prosjektmøter, kurs og andre samlingsbehov. Man er skjermet fra forstyrrelser og har lyse, fine møtelokaler med havet rett utenfor vinduene. Når friluftsmulighetene samtidig står i kø og venter er det duket for et møte deltakerne husker. Som en ledergruppe sa: “Her tenker vi helt andre tanker.”

Konseptet er å være et autentisk sted med jordnærhet og høy stillongsfaktor. Vi tilbyr naturopplevelser, overnatting, god mat, masse historier, personlig service og satser alt på å være et godt og artig sted å være. Det er sagt om Naustholmen at “andre steder booker vi et rom, her er vi på besøk.”

Naustholmen er selveste vakkerøya, ei øy i Steigen hvor sola treffer med sine stråler tjuefire timer i døgnet på sitt beste. Den er 33 mål og ligger tett på hav og fjell med turkis vann og kritthvite strender i umiddelbar nærhet. På yttersiden ligger Vestfjorden med Lofotveggen: «et av Norges, maaske av hele klodens pragtfulleste naturskuespill, vakrest ved midnatsolens belysning eller ved solnedgang.»

 

EVENTYREREN RANDI SKAUG
Naustholmen ble kjøpt av Randi Skaug i 2015. Hun er en av Norges mest allsidige eventyrere.
Les mer om Randi her:  https://naustholmen.com/om-oss/
Det er mulig å bestille foredrag med Randi for grupper, for de som synes det er spennende med inspirasjon og et eventyrlig liv. 
Det er sagt om Randi “at den som ikke lar seg inspirere av henne, er det ikke håp for.”

 

OM NORDSKOT
På Nordskot, der Hurtigbåten legger til, er det butikk, sommerpub, kystmuseum og drivstoffylling. Vi anbefaler alle gjestene våre om å benytte nærbutikken. Dete er omtrent 70 fastboende på Nordskot. Nordskot ligger bare noen få minutter unna med skjærgårdsjeep. Vi henter og bringer.

 

Kapasitet

Møterommet ligger i den gamle butikken i Brygga . Kapasiteten er ca. 20-25 personer. Det er storskjerm på veggen med HDMI-tilkobling og god lyd.

Måltider serveres i samme lokale eller i puben vegg i vegg. Er været bra serveres maten oftest ute i sola..

Større møter eller middager kan holdes på Feskbruket inne på Nordskot. Der er det kapasitet til opptil ca hundre personer. I samarbeid med Nordskot Brygge, Villa Haugen og Manshausen Island kan vi tilby overnatting til åtti – nitti personer. Det er bare noen få minutter med båt mellom de forskjellige overnattingsstedene. Det er broforbindelse mellom Villa Haugen på Grøtøya og Naustholmen.

Fasiliteter

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 18
Rom 7
Spiseplasser 130
Handikapvennlig Nej

Kapasitet