Sign In

Sign In

Lagunen Kino Kino & Kulturhus & Teater

Laguneveien 1, 5239 Rådal

TA DITT NESTE ARRANGEMENT INN I KINOSALEN!

I tillegg til å glede alle oss som elsker film, har kinoen perfekte lokaler for konferanser, kurs og andre arrangementer. Du har muligheten til å ta i bruk denne arenaen. Vi fyrer opp faklene, ruller ut rød løper, så du kan inviter gjestene dine inn i kinoens magiske verden!
Vurderer du å ta i bruk kino for et arrangement?
Vi tilbyr å leie ut våre kinosaler for både små og store bedrifter. Kino er en perfekt arena for konferanse, kurs, eksklusiv filmvisning og kick-off.

Deltagerne i fokus 
På kino får du alltid god sittekomfort, fantastisk lyd- og bildekvalitet, og oppsettet i våre saler sørger for at alle deltagerne har fullt fokus mot det som skjer, både på og foran det store lerretet. Lokalene er godt egnet for samling og sosialisering med profesjonell bevertning.

Plug and Play
Ta i bruk lerretet og lydanlegget med din egen PC/MAC. Powerpoint, Keynote, etc. går rett opp på lerretet. Det er mulighet for å mygge opp eller bruke mikrofon. Kinoen hjelper deg med alt det tekniske.
Vi tilbyr profilering på skjermene utenfor salene og synliggjør din bedrift med deres logo.

Om Lagunen kino
Lagunen kino holder til på Lagunen Storsenter og åpnet i 2019. Kinohuset har blant annet Vestlandets første 4DX-sal, og har totalt 750 lenestoler, og flotte fasiliteter til utleie for bedrifter og privatpersoner.
Ser du etter et lokale for konferanse, foredrag eller filmvisning er dette midt i blinken for deg. Her er det også et fint område som kan brukes til mingling, og promotering av logoer eller annet promoteringsutstyr man skulle ønske å benytte.

Kapasitet

Sal:               Kapasitet:
Supreme       171
2                      103
3                       73
4DX                  112
5                       103
6                       102
7                        43
8                        43
9                        43

Video

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Handikapvennlig Ja
Auditorier 9

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 793