Sign In

Sign In

Hotel Ullensvang Møte & Konferanse, Spa & Wellness, Unike Perler

Ullensvangveien 865, 5781 Lofthus

Hva kan være mer inspirerende og styrkende for sinn, kropp og sjel enn en toppmoderne konferanse med utsikt over fjord, fjell og verdens mest imponerende natur. La hvite fjelltopper og den dypblåe fjorden være en inspirasjon for kreativitet og nytenkning, akkurat som for Edvard Grieg. Spektakulær natur kommer som standard – men dere, gjestene våre kommer først.

Hotellet har en egen konferanselobby og separate rom for kaffepauser eller uformelle møter. Du finner møterom tilpasset små og store selskaper, samt et stort antall grupperom.

Ullensvang Bad handler om avslapning for sinn, kropp og sjel. Gjester over 18 år kan nyte roen i rekreasjonsområdet med oppvarmede innendørs- og utendørsbassenger, fosser og solsenger med «jacuzzi-massasje». En av badstuene har også panoramautsikt over fjorden og Folgefonnabreen. Opplev vår 88 meter lange svømmekanal, som er en av Europas lengste! Vi har i tillegg et boblebad og en japansk massasjebekk.

Vi arrangerer også et bredt utvalg av aktiviteter og utflukter i området og byr på mange kulturelle, tradisjonelle og nye opplevelser!

Kapasitet

Se møteromskapasitet HER!

Fasiliteter

Video

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 700
Rom 170
Spiseplasser 350
Handikapvennlig Ja
Møterom 10
Grupperom 4
Auditorier 2

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 700
Maks. pers. i auditorium 220
Maks pers skoleoppsett 500
Maks pers ved runde bord 450