Sign In

Sign In

Engø Gård Møte & Konferanse, Spa & Wellness, Unike Perler

Gamle Engøvei 25, 3145 Tjøme

Året rundt kan gjestene finne fred og ro på Engø Gård, en godt bevart idyll der minnene fra historien som gir stedet sjel, lever videre.

Engø Gård er en opplevelse for alle sansene: fra natur til arkitektur, og fra lune interiører som skaper en behagelig atmosfære, til en profesjonalitet når det gjelder service, mat og vin, som vil glede selv de mest kresne og kunnskapsrike. I tillegg til mat fra egen gård har hotellet fokus på lokale, kortreiste og bærekraftige ingredienser. Kjøkkenet serverer fantastiske retter med de beste råvarer for årstiden akkompagnert av perfekt avstemte viner fra den velfylte vinkjelleren.

På Engø lages maten etter sesong og tilgjengelighet, med stor vekt på Skandinaviske råvarer. For å gi deg som gjest den beste opplevelsen, skiftes Gårdsmenyen med sesongene. På den måten får du de beste råvarene til enhver tid uansett sesong.

Både restaurant og hotell er preget av kvalitet, service og lidenskap for detaljene. Den unike atmosfæren på Engø sies å komme fra den tiltalende blandingen av natur og kultur, og hvordan husene i den lille ”landsbyen” glir inn i landskapsdragene med enger omkranset av store eiketrær og isskurt fjell.

Herfra kan du utforske skjærgården, svabergene og de flotte åkrene. Ta også turen innom badehuset, bygget i engelsk ”Conservatory Style” med oppvarmet basseng og boblebad. Gården har også egen tennisbane. 

 

På Engø Gård er vi opptatt av bærekraft og miljø.
På kjøkkenet bruker vi mat som vi produserer selv i tillegg til mat fra lokalområdet.

Engø Gård er Miljøfyrtårensertifisert som innebærer at vi har gjort effektive miljøforbedringer innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

 

Kapasitet

Hotellet har totalt 110 sengeplasser fordelt på 49 rom i 9 sjarmerende bygninger. I hovedrestauranten er det plass til 100 gjester.

Her kan du se våre møterom:  KURS OG KONFERANSE | Engø Gård (engo.no)

Fasiliteter

Video

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Rom 49
Spiseplasser 110
Handikapvennlig Nej
Møterom 6

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 80