Sign In

Sign In

Eldorado Møte & Konferanse

Torggata 9b, 0181 Oslo

Perfekt for konferanser og events – Moderne lokaler midt i Oslo

VÆRT HER FØR?

De fleste fra Oslo-området har vært på Eldorado Kino ved flere anledninger, og stedet assosieres med hygge og gode minner. Bygget er nå pusset opp og gjort om til et av Oslos mest spennende lokaler for events og konferanser.  Salen har en scenerigg med en 10×3 meter LED vegg for å kunne presentere det du ønsker, og en lyd og lysrigg på høyde med spesialiserte konsertlokaler. Dette kombinert med «ferdigmontert» studio- og produksjonsutstyr, gjør at du både kan strømme live og gjøre opptak av arrangementet ditt. Perfekt for hybridkonferanser, med publikum både i salen og hjemmekontor.

På Eldorado sørger vi for alt av bevertning til din konferanse. Frokost, lunsj, middag og/eller bar. Med alle skjenke rettigheter kan ditt event fortsette ut kvelden.

I tillegg har bygget over 100 toppmoderne gaming-maskiner, spillkonsoller, SIM-racing, arkademaskiner og det beste innen gaming-VR. Våre fasiliteter byr på noe helt unikt som ingen andre kan levere i Oslo.

Vi åpnet dørene i August 2021, men har allerede vært lokasjon for mange spennende konferanser og arrangementer. Vi har blant annet arrangert kundedager, fagseminarer, live podcaster, speed-intervjuer, innspilling av TV-serier for eksempelvis NRK og TV 2, konserter og konferanser. Samtlige har produsert gode skussmål både fra arrangører og deltakere.

Kapasitet

Storsalen har over 300 sitteplasser og plass til opp mot 450 publikummere/deltakere.

Fasiliteter

Video

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 350
Handikapvennlig Ja

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 350