Sign In

Sign In

Clarion Hotel The Edge Møte & Konferanse

Kaigata 6, 9008 Tromsø

Clarion Hotel The Edge ønsker velkommen til Tromsøs største kongress- og konferansehotell, som med Kitchen & Table, Living Room og Skybar er et naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris.

Ved inngangen til The Capital of the Arctic
Clarion Hotel The Edge ligger som en bauta nede ved havnen i sentrum av Tromsø, rett ved inngangen til ”The Capital of the Arctic”. Det var her mange historiske, polare eventyr startet før i tiden, og det er her dine eventyr kan starte nå. Herfra kan du oppleve nordlyset, midnattsolen, Tromsøs kulturliv, restauranter, kaféer, lokale butikker og den særegne nordnorske naturen. Les mer om Tromsø her.

Konferanse i Nord-Norge
Clarion Hotel The Edge har byens største konferansesesal med en kapasitet på 1000 personer, og sammen med den unike beliggenheten på bryggekanten midt i Tromsø sentrum, er dette et spektakulært og inspirerende sted å arrangere møter, kurs, konferanser, event eller kulturarrangementer. 

Skybar
Clarion Hotel The Edge er en levende møteplass i Tromsø. I 11. etasje ligger vår stolthet; Tromsø sin eneste skybar! Lokalet kan også brukes til ulike events. Her er du/dere velkommen til å nyte forfriskende drikke, god musikk og en spektakulær utsikt på byens tak – ofte i midnattsol eller nordlys!

Kitchen & Table Tromsø
Den svenske mesterkokken, Marcus Samuelsson, bosatt i New York, har i samarbeid med Clarion skapt et helt nytt matkonsept med fokus på fun dining, hvor gode råvarer og møter mellom mennesker står i fokus. Her møter inspirasjon og krydder fra Manhattan, arktiske råvarer og Nord Norske tradisjoner.

Kapasitet

Antall hotellrom:  290   (580 senger)

Antall konferanselokaler: 13 stk – plass til over 1000 deltagere
Se vår møteromskapasitet HER

Fasiliteter

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 1000
Rom 290
Spiseplasser 750
Handikapvennlig Ja
Møterom 13

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 1000
Maks pers skoleoppsett 800
Maks pers ved runde bord 450
Maks pers ved stående reception 1500