Sign In

Sign In

ARENA NORD – Frederikshavn Møte & Konferanse

Harald Nielsens Plads 9, 9900 Frederikshavn, Danmark

ARENA NORD er med sine ca. 15.000 m2 det største konferanse-,  kultur- og sportssenter nord for Limfjorden. Arenaen som konferansested fungerer som et fleksibelt rom, som kan skifte form og funksjon og danne rammer for alle former for begivenheter. Det er mulig å plassere tilskuere rundt hele anlegget, og formen skaper grunnlag for enestående konferanse-, sports- og kulturopplevelser.

Med flere transportmuligheter som ferge fra Hirtshals og Frederikshavn samt Aalborg Lufthavn er det enkelt å komme til Arena Nord. Overnatting kan skje på et av de mange hoteller som ligger i gåavstand fra Arena Nord. Vi er naturligvis behjelpelige under hele prosessen.

Ved Arena Nord er man ikke bare et av mange arrangementer. Hvert arrangement blir skreddersydd fra bunnen – tilpasset til unike behov og idéer – så det matcher behov og aktuelle deltagerantall.
Arena Nord byr på kreative ideer, litt annerledes input – alt med en fast kontaktperson som systematisk sikrer at alle detaljer blir overholdt både før, under og etter møtet, konferanser eller produktpresentasjonen mv.

Vi skaper glede og samler mennesker!

Kapasitet

Med 5 store saler og 14 møtelokaler, kan Arena Nord huse opp til 4.000 stående tilskuere til konserter, 2.500 tilskuere til sportsbegivenheter og mer end 1.600 sittende konferansedeltagere.
Konferanserommene finnes i forskjellige størrelser, med plass fra 30 til 1.600 deltagere.
De mange forskjellige lokalene, salene og Arenaens fleksibilitet gjør Arena Nord til et sikkert valg for bedrifter.

Overnatting
Kun ca. 10 minutters gange fra Arena Nord finner du sentrum av Frederikshavn med 9 hoteller og en sengekapasitet på 1700 senger.
20 minutters kjøring fra arenaen utvides sengekapasiteten til 2700 sengeplasser, og det finnes mer enn 5000 senger i hele kommunen inklusiv sommerhus.

Fasiliteter

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 2000
Rom 9
Spiseplasser 2000
Handikapvennlig Ja
Møterom 2
Grupperom 9

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 2000
Maks. pers. i U-bord 150
Maks pers ved runde bord 700
Maks pers ved stående reception 2000