Sign In

Sign In

All Onboard Teambuilding aktiviteter

Vi har vært leverandør av gode opplevelser og minner siden 1999.

Gjennom disse årene har vi fått en bred erfaring av hva som fungerer best, og hva som skal til for at du som kunde blir fornøyd. Vi har også kontaktnettverket som skal til for å kunne tilby deg et komplett arrangement, uten at det koster deg noe ekstra å ta det gjennom oss.

For oss står sikkerhet i høysetet. Det betyr at vi kun har sertifiserte skippere, og oppdatert sikkerhetsutstyr til enhver tid. Vi har et overordnet mål om at våre gjester alltid skal føle seg trygge.

Beliggenhet

Vi er spesialister på aktiviteter på Østlandet, hvor vi leverer aktiviteter både til lands og til vanns. Hele Oslofjorden, fra svenskegrensen, til Kragerø – vi arrangerer der dere er. Jomfruland-, Færder- eller Hvaler-nasjonalpark, unik skjærgård, mye historie og spennende øyer, gjør dette til en opplevelse våre gjester husker.

Suksesskriterier

  • ZModerne utstyr av god kvalitet
  • ZMotiverte medarbeidere som er glad i å yte det lille ekstra
  • ZGod oppfølging og planlegging av arrangementet
  • ZVelprøvde aktiviteter og destinasjoner
  • ZTilpassing av turen og arrangementet til gjestenes ønsker og behov

Leveringsgaranti

  • RAll onboard har leveringsgaranti på alle våre aktiviteter.
  • RVi garanterer et profesjonelt gjennomført arrangement.
  • RHvis arrangementet av sikkerhetsmessige grunner ikke kan gjennomføres, vil vi i samråd med kunden tilby alternativt sted og/eller aktivitet. Vi leverer noe som fungerer, uansett.
  • RFor oss kommer sikkerhet først, og så lenge det er sikkert, gjennomfører vi.

Kapasitet

 

Fra storby til skjærgården – vi har destinasjonen.

Det finnes mange flotte destinasjoner å besøke i vår unike natur. Skjærgård, høye fjell og dype daler. Her på Østlandet har vi en helt unik skjærgård i verdenssammenheng, vi tenker bare ikke på det, fordi vi er vant med at den bare er der.

Bli kjent med de bortgjemte stedene og historiene, besøk et fyr eller la deg hypnotisere av bølgeskvulp og måkeskrik.

Felles for våre aktiviteter er at vi kommer dit dere er, som gir minst mulig ekstra transport og ventetid. Er det en brygge i nærheten skal vi finne frem. Ønsker dere opplevelser på land så finner vi et egnet sted i nærheten.

Ønsker dere et sted å sove, har vi gode kontakter i alle prisklasser. Fra enkle telt og hytter til leiligheter og hotell.

Fasiliteter

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Handikapvennlig Ja

Kapasitet