Sign In

Sign In

Torp Konferansesenter Møte & Konferanse

Bottenveien 5, 3241 Sandefjord

Ditt selskapslokale
Vi har møte- og konferanselokaler med plass fra 10 til 500 personer.
Vi rigger etter dine ønsker uavhengig av om du kan tenke deg kurs, workshop eller messeutstilling. Og gjerne alle 3 på samme dag
Konferanse, møter, messe, firmafest, jubileum, julebord eller kick-off? Hos oss skreddersyr vi arrangementene som passer deres bedrift. Vi har også et stort utearealet som legger godt til rette for aktiviteter og arrangement ute.

Moderne fasiliteter
Torp Konferansesenter tilbyr multimediatjenester til ditt arrangement, med noe av markedets nyeste og mest pålitelige utstyr. Våre dyktige teknikere står alltid klare til å hjelpe slik at ditt arrangement kan foregå uten problemer.
LYD: Et fastmontert moderne lydanlegg gir deg klar og jevn lyd i hele salen. Vi har også mobile lydanlegg til lyd i andre rom.
LYS: Konferanserommet har moderne lyssetting av sal og scene. Lyset brukes til å sette stemning og gi fokus.
BILDE: To store lerreter med lyssterke prosjektorer gir et klart bilde for alle. Våre møterom er utstyrt med prosjektor.

Kortreiste menyer
Vi er svært opptatt av kvaliteten på maten vår og har fått gode tilbakemeldinger både på konferansemenyene våre og selskapsmenyer. Vi benytter oss helst av lokale råvarer når det er mulig og i sesong.

Uteområdet
Våre uteområder ligger idyllisk og avskjermet til og gir gode muligheter til å utvide ditt arrangement med spennende aktiviteter. Vi har 2 fotballbaner, en sandvolleyballbane og en godt utstyrt grillplass. I skogen finnes det en artig hinderløype for barn og vi har også en romslig lekeplass. Foran senteret finnes et stort grønt- og vrimleområdet perfekt til utstilling og mingling.

Kapasitet

Konferansesalen
Konferansesalen på 529 m2 kan ta inntil 500 gjester i konferanse-oppsett, og inntil 350 gjester i bankettoppsett. Vi rigger etter dine ønsker og hjelper deg med å finne det oppsettet som passer ditt arrangement best.

Peisstua
Torp konferansesenter har en egen peisestue med et koselig og personlig preg. Peisestua er nyoppusset i 2019 og med egen separat inngang fra underetasjen, er egnet for private selskap, kurs eller mindre konferanser.
Lokalene er på 135 m2. Peisestua er utstyr med miniscene, projektor og lydanlegg. Utearealene foran festsalen gir gode muligheter til å kombinere events og arrangementer inne.

Møterom
Vi har flere møterom egnet til mindre grupper og møter. Alle møterom er utstyrt med projektor og lerret. Torp Konferansesenter har også egen gymsal som kan rigges opp til større møter eller grupper.

Foajé
I direkte tilknytning til konferansesalen finner du en stor og lys foajé som skaper perfekt rammer for mingling. Denne er ypperlig egnet for mindre kurs, konferanser og jubiléer.
Foajéen fungerer også bra til messeutstillinger.
Foajéen har en størrelse på 474 m2 og inneholder både sittegrupper, en romslig bar og garderobe.

Parkering
Like utenfor konferansesenteret finner du en stor og romslig parkeringsplass med plass til over 150 biler.

 

Fasiliteter

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 450
Spiseplasser 450
Handikapvennlig Ja
Møterom 2
Grupperom 3

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 450
Maks pers skoleoppsett 200
Maks pers ved runde bord 240
Maks pers ved stående reception 700