Sign In

Sign In

The Well Møte & Konferanse, Spa & Wellness

Kongeveien 65, 1412 Sofiemyr

Velkommen til en verden full av ro, energi og velvære. En perfekt kombinasjon for både små styremøter til større konferanser og arrangementer med opptil 100 personer.

OVERNATTING
Overnatting på hotellet gir en sømløs og avslappende ramme for arbeidsdagene dere tilbringer hos oss. Alle 104 hotellrommene på The Well er skapt for å danne en behagelig ramme rundt ditt opphold. De er innredet i en eklektisk mix av komfort og luksus slik at du kan oppleve det aller beste innen velvære. Her kan du kan velge mellom kategorier fra Signature til Junior Suite og den luksuriøse The Well Suite.
Våre møtepakker kan bookes både med og uten tilgang til spa. Dermed må man ikke på spa for å arrangere møter på The Well – men vi anbefaler selvfølgelig alle møtedeltakere å besøke vårt spa når man først befinner seg på Nordens største spa- og badehus, da vi er sikre på at det vil gjøre opplevelsen komplett.

MAT OG DRIKKE
Bestill lunsj til møterommet eller ta en velfortjent lunsjpause i restauranten BRASSERIET som serverer velsmakende fransk cuisine – her kan man også spise middag hvis det er ønskelig. Middagen kan også legges til vår rooftop restaurant MORI. Her serveres asian fusion med en forkjærlighet for den japanske Kaiseki-stilen – akkompagnert med en storslagen utsikt over skogen rundt The Well.

 

Det tar ca. 15 minutter å kjøre til The Well fra Oslo. Parkering koster 60,- per dag og det er tilgjengelige ladere for EL-bil. Det er også gode kollektivforbindelser inn til Oslo.

Velkommen til et unikt og inspirerende konferanseopphold på The Well.

Kapasitet

Våre 7 møterom tar opptil 6 -16 personer og er utstyrt med den nyeste teknologien, i tillegg til at vår egen Conference Manager kun er et tastetrykk unna hvis det er behov for support.

Alle våre møterom har wifi, Nespresso kaffemaskin, 85» TV-skjerm og glasstavle tilgjengelig.

Vårt største konferanselokale THE WELL SALEN er et lokale på 122kvm med plass til oppunder 100 personer – perfekt til arrangementer som kick off og teambuilding. Salen kan rigges til mingling, bankett både med og uten scene, klasserom og kino. The Well Salen kan mørklegges som en black box, og er utstyrt med flere lerret, projektor, samt lyd- og lysutstyr.

Lokalet BIBLIOTEKSTUEN ligger vis á vis The Well Salen og er perfekt til å utvide The Well Salen for en større bankett, eller benyttes til mingling, break out room eller et unikt møtelokale for en gruppe opp til 30 personer.

Øvrig har vi flere mindre private lounger i spa delen av Resortet til det litt unike møte, mingel, lunsj eller middag, ta kontakt for mer informasjon og et skreddersydd opphold.

Fasiliteter

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Rom 104
Handikapvennlig Ja
Møterom 9

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 100
Maks pers skoleoppsett 60
Maks pers ved runde bord 80
Maks pers ved stående reception 140