Sign In

Sign In

Samfunnssalen Event & Konferanse Møte & Konferanse

Arbeidersamfunnets Plass 1, 0181 Oslo

Lokaler med sjel

Samfunnssalen er en konferanse- og event arena midt i Oslo sentrum med lang erfaring, historie i veggene og ansatte som legger hele hjertet sitt i å gi deg en god opplevelse. Siden 1938 har våre saler og rom skapt en perfekt ramme for konferanser.

Å holde konferanse i våre lokaler skal være en god opplevelse. Teknikken er på plass, vi er fleksible og plasseringen er sentral. Du har full tilgang på konferansevert under hele konferansen – dermed kan du konsentrere deg om det faglige, så tar vi oss av resten. Hos Samfunnssalen skal du føle deg ivaretatt.

Eget kjøkken 

Vi tilbyr kortreist, bærekraftig, smakfull, sunn og spennende mat, laget på vårt eget kjøkken, tilpasset alle slags arrangementer. Sammen med deg kan vi skreddersy menyer etter dine behov og ønsker, og hos oss blir gjestene garantert mette. Vi tilpasser oss og legger det lille ekstra i, så du skal bli fornøyd. Vi tilbyr alt fra en enkel konferanselunsj og fingermat, til middager for opptil 550 gjester.

Teknisk

Vi har en stor scene med standard AV-utstyr som projektor og lerret inkludert i leien. Talelyd for konferansen er også inkludert, og fastmontert scenelys er på plass.

På scenen har du tre lerret tilgjengelig, hvor du har alle muligheter for oppsett: om du ønsker lik skjerm på alle tre, støttebilde på sidene eller tre forskjellige skjermer. For deres trygghet stiller vi med tekniker som er kjent med utstyret dere skal benytte. Om konferansen krever større tekniske løsninger, finner vi frem til den beste løsningen sammen med vår teknisk ansvarlig.

Vi kan gi deg råd og anbefalinger for en vellykket dag. Du er i trygge hender og får bistand med alt fra planlegging til lys, lyd, servering og gjennomføring. Sammen skaper vi en trygg og fin atmosfære for din konferanse. Din trivsel er vårt mål.

Kapasitet

Lokalene tilpasses etter dine behov, og fungerer både til intime settinger og større konferanser.
Vi kan dekke opptil 550 personer, men serverer gjerne fingermat om det blir flere.

Konferansesalen

Lokalet rommer 600 personer til konferanse. Ønsker du bordsetning vil antallet avhenge av oppsettet, dette finner vi ut av sammen.

Foajeen

Foajeen er en sosial sone for mingling og fingermat. Her har du også tilgang på vår betjente garderobe, som alltid er inkludert i vinterhalvåret (mid sept – mid mai).

Fasiliteter

Video

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK 595
NOK
×

Informasjon

Deltakere 600
Handikapvennlig Ja
Møterom 1

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 600
Maks pers skoleoppsett 300
Maks pers ved stående reception 550