Sign In

Sign In

Salem Konferansesenter Møte & Konferanse

Sigurds gate 6, 5051 Bergen

Salem konferansesenter ligger midt i hjertet av Bergen by. I 2009 ble Bergen sin gamle turnhall totalrenovert og er i dag et moderne kurs- og konferansesenter. Med historie i veggene ønsker vi å sette rammene for gode opplevelser for konferanser og arrangementer. Vi tilbyr funksjonelle fasiliteter, fleksible løsninger og en serviceinnstilt betjening.

Våre lokaler passer for alle arrangement, enten det er små kurs eller store konferanser. Vi skreddersyr arrangementer etter dine behov. Vi har fire ulike romstørrelser som er tilgjengelig.
Alle våre lokaler er teknisk utstyrt med projektor og lyd. Vi har også godt tilpassede lokaler for rullestolbrukere.

Catering tilbys.

Parkeringshus i nærheten og Salem tilbyr 15% rabatt ved å registrere seg på nettbrett i resepsjonen.

Kapasitet

Ulriken Maks. 600
Fløyen Maks. 80
Løvstakken Maks. 60
Rundemannen Maks. 80

 

Ulriken
Vår største sal har kapasitet på 600 personer. Denne salen egner seg godt for store konferanser eller konserter. Med et stort gulvareal på 400 m2 passer den også utmerket for messer eller andre kulturarrangementer. Her får du topp moderne lyd, lys og skjerm kvalitet, samt teknikere som tar seg av gjennomføringen. Med en scene på 80 m2 har du mange valgmuligheter. Vi kan også tilby profilering på flere skjermer på bygget.

Fløyen
Ved siden av Ulriken har vi en kafe som har plass til 50 – 80 personer. Dette rommet rammes inn av store vindusflater som gir god belysning. Rommet kan brukes til små kurs og konferanser. Ved større konferanser anbefaler vi å bruke dette rommet til servering av mat. Med nærliggende kjøkken kan vi tilby en fleksibel og effektiv servering til dine arrangement. Rommet har mulighet for tilkobling til et mindre miksebord.

Løvstakken
Dersom du trenger et lite rom for kurs og undervisning vil Løvstakken gi deg det du trenger. Med store vindusflater får du en god belysning inn i rommet. Løvstakken har en kapasitet på 60 personer. Dersom du har behov for bord til deltagerne, vil rommet ha en kapasitet på 40 personer. Her har vi projektor, whiteboard og et brukervennlig lydanlegg.

Rundemannen
Rundemannen passer perfekt for mindre kurs/konferanser med kapasitet på 80 personer. Med heldekkende vindu på den ene veggen får du en varm og lys opplevelse av dette rommet. Dette rommet har også en tilhørende bakgårdsterrasse, dersom du har behov for det. Projektor, whiteboard og brukervennlig lydanlegg følger med.

 

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 600
Handikapvennlig Ja
Møterom 4

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 600
Maks pers skoleoppsett 300
Maks pers ved runde bord 60
Maks pers ved stående reception 50