Sign In

Sign In

Nøtterøy Kulturhus Kino & Kulturhus & Teater, Møte & Konferanse

Tinghaugveien 14, 3140 Borgheim, Norge

Nøtterøy Kulturhus er et perfekt sted for kurs/møter på dagtid eller kveldsarrangementer for både næringslivet og offentlig sektor. Vi holder til i landlige omgivelser på Borgheim med kort vei til Tønsberg. Vi har topp moderne AV-utstyr for lyd og bilde, og en unik arrangørkompetanse. Alle våre lokaler har fri wi-fi, prosjektor, lerret m.mer. Siden dørene åpnet i 1994 har vi hatt ca 3000 arrangementer. Dette, kombinert med muligheten for skreddersøm og fleksible lokaliteter, gjør at vi kan tilby et konsept som er unikt i Vestfold-regionen.

Gratis parkering i gangavstand til kulturhuset. Flere busslinjer med busstopp på 3 min gåavstand.

Kapasitet

AMFI                               425
Ved bespisning:          200

Amfiet fungerer godt for møter opptil 425 personer. Man ser godt i hele salen og noen seter er tilpasset rullestolbrukere. Det er også system for teleslynge i salen og muligheter for streaming. Plassmessig er det nok best å holde seg innenfor 200 deltakere dersom dere planlegger bespisning. Vi står for bevertning, og kommer gjerne med forslag til underholdning fra vårt varierte og rikholdige kulturprogram.

FOAJÉ                          80 / 100

Foajeen er lyst og trivelig, med muligheter for en liten scene og med fleksibelt stoloppsett. Ved bordoppsett og eventuelt bespisning har vi plass til 80 stk og ved stoloppsett (uten bord) har vi kapasitet til 100 stk i Foajéen.

LILLESALEN                  80

Lillesalen ligger innerst i våre lokaler og har et fleksibelt stoloppsett. Ved bordoppsett og eventuelt bespisning har vi plass til 80 stk.
Lillesalen i forbindelse med en forestilling: (Min 25 gjester)

Lillesalen er også egnet for grupper som ønsker et lukket og separat lokale i forbindelse med en forestilling/konsert. I Lillesalen kan opp til 80 stk møtes for litt mat og prat i forbindelse med et kulturarrangement. Dette er ypperlig for en forening eller bedrift som ønsker en samling for sine medlemmer eller gode samarbeidspartnere/kunder. Valg av drikke, snacks og mat avtales nærmere med oss. Vi kan også gi deg forslag til meropplevelse om ønskelig. Kanskje kommer kveldens artist for å hilse på?

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Handikapvennlig Ja
Møterom 1

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 425
Maks pers ved stående reception 100