Sign In

Sign In

Midgard Vikingsenter Møte & Konferanse, Unike Perler

Birkelyveien 9, 3184 Borre

Midgard vikingsenter er Vestfolds senter for vikingtid og jobber aktivt med levende formidling, både til individer og grupper.

Vikingtiden er her!

På Midgard vikingsenter vektlegger vi opplevelsesbasert læring for å formidle kunnskap om vikingtiden. Her skal man ikke bare kunne lese og se, men også prøve ut det man lærer om. Vi ønsker å bringe vikingtiden til live for våre besøkende!

Senteret åpnet i 2000, og Gildehallen stod ferdig i 2013 etter at spor av mulige haller ble funnet på området i 2007.

Borrehaugene

Senteret er bygget med god utsikt over de majestetiske Borrehaugene som er nord-Europas største samling av monumentale gravhauger fra merovinger- og vikingtiden. Gravhaugene i Borreparken ble blant annet nevnt av Snorre Sturlason som hevdet at konger lå begravet her!

Gildehallen

Gildehallen er en unik rekonstruksjon av en kongelig hallbygning fra vikingtiden. Her på Borre har høvdinger og stormenn levd, her ligger de begravet – og her hviler de fortsatt… Midgard vikingsenter har kunnskapsrike og engasjerte guider og formidlere, som gjør besøk i utstillingene, Borreparken og Gildehallen til et spennende tilbakeblikk på historien.

Fantastisk vikingtidshistorie

Blant de mest kjente funnene fra vikingtid er Osbergskipet fra Tønsberg, Gokstadskipet fra Sandefjord og Borrehaugene utenfor Horten. Under vikingtid har Vestfold vært et område der dronninger, høvdinger og stormenn har bygget storgårder, etablert handelsplasser og gravlagt sine døde med pomp og prakt.

Kapasitet

Lokaler til alle anledninger

  • Vestfoldmuseene har utleie av lokaler i hele Vestfold
  • Nydelige selskapslokaler for bryllup, dåp, julebord og fest
  • Moderne rom til møter, kurs og konferanser
  • God kapasitet og fasiliteter

Fasiliteter

Video

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 90
Spiseplasser 90
Handikapvennlig Ja
Møterom 1

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 90