Sign In

Sign In

Marstrands Havshotell Møte & Konferanse, Spa & Wellness

Varvskajen 2, 442 66 Marstrand

Samling ved havet – Konferanse på Västkysten!

Hos oss her på Marstrand, under en time nord for Göteborg, finner du en unik plass lengst ut på västkusten. Med vår beliggenhet på Koön, inntil ferjeleiet til Marstrandsön, er logistikken enkel med parkering utenfor hotellet. Her møtes hav og land i et evig skuespill som innbyr til inspirasjon og samling året rundt. Med stedets interessante historie, spennende natur og salte hav lokker Marstrand besøkende fra hela verden og havner regelmessig på topplister verden over.

Her tilbyr vi personlig service, kunnskapsrike og engasjert personale med erfaring, samt et sted med unik beliggenhet.

Marstrand er den lille destinasjonen med det store hjerte. Vår litenhet er helt til vår fordel. Vi samarbeider med øvrige aktører i Marstrand og holder uten problem arrangement eller kongresser for grupper opp til 400 personer.

 

 

Kapasitet

Vi har 15 event- og konferanselokaler i ulike størrelser samt 144 hotellrom, for å passe fra de aller minste gruppene til de aller største. I sammen med oss kan du skreddersy deres konferanse for å skape ny energi.

Vinden – vårt lokale som ligger i toppetasjen med panorama utsikt over havnen og Marstrandsön. Et ytterst fleksibelt lokale som kan benyttes til utstillinger, middager, forelesninger eller mingel. 300 m2 og plass til ca 350 personer.

Silsalteriet – er et eksternt lokale i gangavstand fra hotellet. Man kan også bruke båt. Et rustikk lokale, høyt under taket med bjelker og krystallkroner, eget kjøkken og bar. Et lokale som er perfekt for mingling, eller galla middag litt utenom det vanlige for opp til 500 personer.

Blå Salen – stort moderne lokale som kan brukes som auditorium og kan raskt gjøres om ved at stolrekkene skyves tilbake.
Maks kapasitet 250 personer.

Nyskjerrig på hvordan det ser ut?
Bilder och fakta på våra konferenslokaler hittar du här.

 

Fasiliteter

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 500
Rom 144
Spiseplasser 250
Handikapvennlig Ja
Møterom 15
Grupperom 2
Auditorier 1

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 500
Maks. pers. i auditorium 250
Maks pers ved stående reception 450