Sign In

Sign In

Laagen Møte & Konferanse, Unike Perler

Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt

En sanserik naturopplevelse!
Kun 1 time og 15 minutter unna Oslo.

Med kort vei fra Oslo og sentral beliggenhet på Østlandet er Laagen det perfekte stedet for møter, konferanser og workshops. Vakker utsikt, dempet akustikk og gode lysforhold danner et godt bakteppe for produktive samtaler. Oppholdet kan selvsagt kombineres med overnatting, aktiviteter og mat.

Det første som slår deg når du ankommer workshop-huben i Laagen, er utsikten mot elven. 180 graders panoramavinduer fra gulv til tak slipper naturen inn i møterommet og skaper en atmosfære som er vanskelig å ikke la seg berolige og inspirere av.

Laagen er utstyrt med toppmoderne videokonferansefasiliteter. Med en 82 tommers TV, mikrofon- og høyttalerløsninger og høyhastighets internett er de aller fleste behov dekket for å kunne gjennomføre møter med eksterne deltakere. De store vinduene er også perfekte for både post-it-lapper eller skribling direkte på glassflatene. Laagen Hub har god plass for 12 stk i møterommet.


Møt Naturen

Laagen er en destinasjon bygget på enkle designprinsipper, norske materialer og godt håndverk. Et reisemål for inspirasjon, gode måltider og uforstyrret søvn omsluttet av norsk kulturlandskap. Laagen befinner seg kun en kort biltur unna Oslo. Den naturnære plasseringern gjør likevel Laagen til et sted for å nyte stillheten. Nyt synes av stjernehimmel fra hodeputen – og våkne opp til fuglekvitter og rolig brus fra elven. 

Velkommen til en annerledes, komfortabel og intens naturopplevelse!

Kapasitet

Laagen består av fem glasscontainere, en tretopphytte og et møterom

Samtlige byr på romslige uterom, panoramautsikt både mot skog og elv, fantastisk komfort og gjennomtenkte løsninger.
I både tretopphytta og glasscontainerne er det plass til 1-4 personer per hytte og i Laagen hub er det soveplass til 2 personer, men som møterom er det plass til 12 stk.

Blir en natt for lite? Vi har en hyggelig dag to rabatt.

Laagen Hub
Laagen Hub er destinasjonen for spesielle anledningen. Huben er et eksklusivt møterom designet for samtale og måltidsfellesskap, men byr også på en helt unik overnattingsopplevelse.
En elektrisk, skjult trapp leder opp til et soverom med stor terrasse og panoramautsikt over Laagen. Sengen står på skinner og kan rulles ut på terrassen slik at du kan sove ute under stjernene med 5-stjerners komfort.
Med et design omtalt i diverse interiørmagasiner, et fantastisk velutstyrt kjøkken, 86 tommers TV og et spa-aktig bad med doble dusjer er Laagen Hub en perfekt destinasjon for unike anledninger.

Glasscontainerne
Her har du stjernepanorama fra soverommet, store glassflater tett på naturen og utsikt til Numedalslågen. Glasscontaineren er praktisk organisert med 2 soveavdelinger, minikjøkken, toalett og dusj.

Les praktisk informasjon her.

 

Fasiliteter

Video

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 12
Rom 6
Spiseplasser 12
Handikapvennlig Nej
Møterom 1

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 12