Sign In

Sign In

Jarlsberg Konferansesenter Møte & Konferanse

Flyplassveien 2, 3170 Sem

Jarlsberg Konferansesenter ved Tønsberg ligger ved siden av Jarlsberg Flyplass. Konferansesenteret er et moderne kurs- og konferansesenter som ble bygd i 2007 i tilknytning til den tidligere hovedbygningen og kontrolltårnet på Jarlsberg Flyplass.
Jarlsberg Konferansesenter tilbyr moderne fasiliteter med fleksible løsninger, god mat og en serviceinnstilt betjening.

Sentralt i Vestfold
Kun 10 minutter unna Tønsberg sentrum er vi lokalisert i naturskjønne omgivelser med en stor, gratis parkeringsplass med plass til 220 biler. Senteret ligger lett tilgjengelig fra E18 som tar deg til Sandefjord og Horten på under 30 minutter.

Lyd, lys & bilde
Hos oss er AV-utstyret, til enhver tid, oppgradert. Sammen med scenen og lydanlegget ligger det til rettet for kreative, fleksible og gode løsninger for ethvert arrangement. Vi har brukt mye tid og ressurser på lydopplevelsen i lokale og kan tilby unik akustikk.

Miljø
Under byggingen av Jarlsberg Konferansesenter ble det holdt et helhetlig fokus på miljø ved valg av miljøvennlige materialer i bygg og omgivelser, moderne tekniske løsninger og miljøvennlige energiløsninger. Senteret varmes opp og kjøles ned via et jordkollektoranlegg. Dette er fornybar energi med nullutslipp. Utenom dette benyttes gass og strøm ved behov.

Kapasitet

Konferansesalen er ca 520m². Salens buede lyse spilehimling i bøk står i kontrast til salens mørkeblå vegger og skaper en rolig og intim stemning. Med riktig lyssetting og opprigg er salen svært godt egnet til konferanser og grupper fra 50 til ca 500 personer.

Våre romslige lokaler er utstyrt med kjøkken, bar, scene og oppgradert AV-utstyr.

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 500
Handikapvennlig Ja
Møterom 1

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 500
Maks pers skoleoppsett 200
Maks pers ved runde bord 256