Sign In

Sign In

Hunderfossen Hotel & Resort Møte & Konferanse

Fossekrovegen 71, 2625 Fåberg

Ta med din bedrift på nye eventyr!

Hunderfossen Hotell ligger idyllisk til ved Gudbrandsdalslågen, kun 5 minutters kjøring fra Hafjell og 15 minutter fra Lillehammer.
Konferanser, kurs eller møter på Hunderfossen er en magisk opplevelse. Vi har eventyrlige aktiviteter hele året, sunn og god mat lagd fra bunnen av, og en masse trolsk inspirasjon. Hotellet har alle fasiliteter du trenger, samt lokaler for mingling og gruppearbeid. Om dere er 5 eller 90 personer har vi lokaler som vil passe til deres formål. Dere kan legge til aktiviteter, underholdning og måltider etter ønske. Vi skreddersyr ditt arrangement.

Inviter medarbeiderne dine til en inspirerende konferanse på Hunderfossen, hvor historie, eventyr og tradisjoner møter moderne teknologi i naturskjønne omgivelser. Her kan du ta med deg bedriften din og ha hotellet for dere selv, noe som gir godt samhold og gode samtaler

Mat og drikke
Våre møte- og konferansepakker inkluderer sunne, gode hovedmåltider og små pustepauser med kaffe og forfriskninger
Måltider serveres i tradisjonsrike Fossekroa, om dere ikke ønsker å oppgradere til firmafest eller en festaften i Trollsalen Restaurant som ligger inne i den kjente eventyrgrotten til Ivo Capriono i Hunderfossen Eventyrpark, Dette er en av Skandinavias mest spektakulære spisesteder, med 6 gigantiske troll til bords og eventyrtablåer fra Asbjørnsen og Moes eventyr.
Vi tilbyr også måltider eller Afternoon Tea ved Lysaker Gjestgiveri, som ligger på Norsk Vegmuseum, bare ett steinkast unna oss.

Kapasitet

Våre møtelokaler
Eventyrlig hotell med plass for alle – Hunderfossen Hotell og Resort egner seg spesielt godt for kurs, konferanse eller andre arrangementer med 5-90 deltagere. Det er fint plass til opptil 90 personer i enkeltrom der 40 personer bor i enkeltrom på hotellet, og 50 personer bor i enkeltrom på hytter og leiligheter.

Fasiliteter

Video

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 90
Rom 40
Spiseplasser 120
Handikapvennlig Nej
Møterom 4
Grupperom 7

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 90