Sign In

Sign In

Hotel Kong Arthur Møte & Konferanse, Spa & Wellness

Nørre Søgade 11, 1370 København, Denmark

Spesialister i mindre møter, kurs og konferanser. Hotel Kong Arthurs konferansesenter tilbyr mange forskjellige møterom, og i konferansegårdhaven er det paviljonger til gruppemøter. Alle møtelokaler har dagslys og er utstyrt til hybrid møter.
Konferanse manager hjelper deg med å planlegge ditt møte, kurs eller konferanse. I konferansesenteret møter du konferanseverten, som er arrangementets praktiske ‘back-up’ – din garanti for en vellykket konferanse.

Hotel Kong Arthurs konferansesenter ligger tett på Nørreport i en stille grønn gårdshave med 50 parkeringsplasser like utenfor døren.

Møtepakker er ’all inclusive’, og kan naturligvis utvides til 24 timer og kombineres med overnatting og middag. Frokosten serveres på italienske la Rocca, og i løpet av dagen sørges det godt for deg med små og store forfriskninger – mange lages helt fra bunnen, for å sikre gode og økologiske råvarer hele veien igjennom.

Se 3D visning av møterom her

Kapasitet

214 rom hvorav 18 suiter.
Alle værelser har TV, skrivebord, telefon, wifi, safebox, minibar, strykejern og hårtørrer. Alle suiter og juniorsuiter har spa bad på værelset.

Lokaleoversikt
• Konferanselokaler, opp til 70 personer
• 8 grupper rom
• 2 paviljonger

Frokost og middag
Frokost på italienske La Rocca. Måltidene sammensettes etter sesongens tilbud av friske råvarer og gjerne etter deres ønsker.

Det er mulighet for middag på en av 3 restauranter, enten Italienske La Rocca eller på den japanske Sticks’n’Sushi eller på tapas-restauranten, Pintxos. Restaurantene ligger i forbindelse med hotellet.

Max. 100 gjester kan spise i samme lokale.

Fasiliteter

Video

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 70
Rom 214
Spiseplasser 120
Handikapvennlig Nej
Møterom 4
Grupperom 8

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 70
Maks pers skoleoppsett 60
Maks. pers. i U-bord 29