Sign In

Sign In

Hotel d’Angleterre Copenhagen Møte & Konferanse, Unike Perler

Kongens Nytorv 34, 1050 København, Denmark

VELKOMMEN TIL D’ANGLETERRE – 5 stjerners Luxury Hotel
Dersom veggene kunne snakke, ville de fortelle eventyr om lidenskapelig kjærlighet, hemmelighetsfulle selskaper og kompromissløs storhet!

265 ÅRS HISTORIE
I mer enn et kvart årtusen har d’Angleterre ligget på Kongens Nytorv i hjertet av København. Hotel d’Angleterre ble etablert i 1755 og er som legendarisk københavnsk institusjon berømt for sin eleganse, luksus og stil. 

d’Angleterre har igjennom årene hatt tallrike historiske events, eksklusive gallafester, romantiske brylluper, diplomatiske forsamlinger og royale besøk. Med sin sentrale beliggenhet er Hotel d’Angleterre ideell for konferanser og både små og store fester og lett tilgjengelig med offentlig transport.

Alle hotellets nyrenoverte møte- og eventlokaler tilbyr en elegant og klassisk løsning til deres skreddersydde møte, produktlansering, event, konferanse, bryllup eller enhver annen festlig anledning. Den historiske Palmehaven er stadig den største ballsal i København, mens Louis XVI er et av de eldste festlokaler, og dermed er disse noen av de vakreste og mest etterspurte lokaler i København.

Alle møtelokalene er utstyrt med det nyeste AV-utstyr og teknikk installert i 2013, og tilbyr både trådløst internett og internett via kabel.

Event teamet står klar til at assistere i planlegningen og gjennomføring av deres event med henblikk på at sikre en problemfri og uforglemmelig opplevelse.

Kapasitet

92 rom og suiter totalt

Stor møteromskapasitet – se oversikt her.

Fasiliteter

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Rom 92
Handikapvennlig Ja
Møterom 8

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 300
Maks pers skoleoppsett 200
Maks. pers. i U-bord 70
Maks pers ved runde bord 300