Sign In

Sign In

Crowne Plaza Copenhagen Towers Møte & Konferanse

Ørestads Blvd. 114 - 118, 2300 København, Danmark

Crowne Plaza Copenhagen Towers ligger i knutepunktet Ørestad, hvor Skandinavias trafikkårer møtes – like ved flyplass, motorvei og Metro.

Nyt det skandinaviske møbeldesign på våre 366 værelser og i oppholdsområdene, smak på den sanselige gourmetmaten i vårt nordiske brasserie og opplev hvordan det er at bo på et hotell hvor gjestene blir behandlet som om de er på besøk i vårt eget hjem.

Våre 3.500m² toppmoderne konferansefasiliteter skaper rammene til et profesjonelt gjennomført arrangement. Våre lyse og romslige lokaler er fullt utstyrt med de nyeste AV-løsninger, og gir allverdens muligheter for å holde suksessfulle møter og konferanser.

Bæredyktig profil
Vi er et av Nordens førende hoteller innenfor bærekraft. Vi prøver hele tiden å velge bæredyktige løsninger når vi leverer en fullendt opplevelse til våre gjester. Solcellene på våre fasader bidrar til at vi bruker 65% mindre energi enn et hotell av tilsvarende størrelse.
Vårt atrium er vår varemerke, hvor gjenbruksmaterialer som plastikkflasker, vindusrammer og gummidekk er brukt i konstruksjonene. Det skaper rammene om vår levende innendørs skog, hvor møter, frokoster og mye mer kan arrangeres under trekronene på trærne.
Videre er Crowne Plaza Copenhagen Towers sertifisert med det internasjonale miljømerke Green Key. På vårt kjøkken, bruker vi så langt som mulig lokale råvarer i sesong, og alle ingredienser velges med omtanke for natur, forbruk og dyrevelferd. Alle matrester, som ikke doneres, omdannes til biogass.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Kapasitet

366 hotellrom
Deluxe rom på 28 m², Club rom på 33 m² (inkl. adgang til Club Lounge) samt 4 suiter på 60-90 m².

3.500m² toppmoderne konferansefasiliteter

400 parkeringsplasser i en tilknyttet parkeringskjeller, som gir alle dine gjester lett adgang til hotellet.

 

 

 

Fasiliteter

Video

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 800
Rom 366
Spiseplasser 650
Handikapvennlig Ja
Møterom 2
Grupperom 28

Kapasitet

Maks kapasitet (kino) 800
Maks pers skoleoppsett 462
Maks. pers. i U-bord 146
Maks pers ved runde bord 648
Maks pers ved stående reception 800