Sign In

Sign In

Christiania Teater Scene Kino & Kulturhus & Teater, Unike Perler

Stortingsgata 16, 0161 Oslo

LEI HOVEDSTADENS VAKRESTE TEATER TIL DITT NESTE ARRANGEMENT!

I hjertet av Oslo finner du et av landets flotteste eventlokaler. Den ærverdige teatersalen kan benyttes til møter, banketter, events, prisutdelinger, bryllup, streaminger, tv- og filminnspillinger i tillegg til show- og teaterproduksjoner.

Som arrangør får du eksklusiv tilgang til sal og scene inkludert teknikk under leieperioden og har også mulighet til å benytte backstage og garderober i 3. etg. etter nærmere avtale.

Vi hjelper deg gjerne med underholdningen på Christiania Teater og vi formidler profilerte artister, komikere, foredragsholdere, Dj’s og showgrupper ut fra dine ønsker og kan også tilby ferdige egenproduserte sceneproduksjoner!

Teatro innehar skjenkebevilgning for teatersalen og det er ikke tillatt å ta med egen drikke eller mat. Dette gjelder både i teatersal og backstage. All form for catering og servering går eksklusivt via Teatro og kjøkkensjef Ole Jonny Eikefjord.

 

Kapasitet

Bygningen inneholder 102 hotellrom og restauranten Teatro med Norges beste pizza. Teatersalen rommer 500 publikummere i klassisk teateroppsett på parkett og galleri eller 256 spisende gjester i bankettoppsett.

Bar og foajé betegnes som fellesområder for både teatersal, Teatro og hotellet og må benyttes deretter. Hotellet bidrar mer enn gjerne om det er behov for å bestille hotellrom og/eller Chambre Separeé.

Fasiliteter

Lokasjon

Add Review

Legg igjen en kommentar

Book møtested

Dagsmøte:
KK-pakke:
NOK
NOK
×

Informasjon

Deltakere 500
Rom 102
Spiseplasser 256
Handikapvennlig Ja
Auditorier 1

Kapasitet

Maks. pers. i auditorium 500